Latvijas kauss alpīnisma tehnikā komandām ZELMAS BEJ-MAMIKONJANAS KAUSS Alpīnisms Klinšu kāpšana Treniņi

Alpinīsmu skola

Alpīnisma skolā „Traverss” ir izstrādātas apmācību programmas, gan iesācējiem, gan tiem, kuri vēlas uzzināt kaut ko jaunu , gan arī tiem, kuri vēlas nostiprināt jau esošās ...

Kāpšanas sienas darbības laiks

string(16) "Url is not valid"
Kāpšanas siena darbības laiks Pirmdien - no 19.00 - 21.00, treneris Vladimirs Stepanovs Otrdien - no 19.00 - 21.00, treneris Aleksandrs Belaevs Сeturtdien - no 19.00 - 21.00, trenere Olga ...

Bērnu kāpšanas grupa

Kāpšanas klubs "Traverss" aicina pieteikt bērnus uz nodarbībām no 6 līdz 11 gadu vecumam!Kāpšana lieliski attīsta nepieciešamās lietas ...

 

Par ko domā cilvēks , pirms gatavojas doties kalnos ? Iespejams, tā ir vēlēšanās, veselība, zināms naudas daudzums u.c., bet mēs pieņemam , ka tas nav galvenais.

Uzskatām, ka galvenais ir uzkrātās zināšanas, iemaņas un atbilstoša invetāra izmantošana. Viss iepriekš minētais tiek izmantots gan kāpjot klintīs, gan ledus sienās, gan sniega nogāzēs. Jāņem vēra, ka situācijas atšķiras, attiecīgi katra konkrētā situācija jāmāk novērtēt tā, lai izvēlētos drošāko , atbilstošāko un pieejamāko risinājumu.

Bez tam, inventārs nemitīgi mainās – tiek izgudrots kaut kas jauns, tiek eksperimentēts ar esošo , attiecīgi rodas ar vien jauni , drošāki varianti kā izpildīt to vai citu elementu.

Alpīnisma skolā „Traverss” ir izstrādātas apmācību programmas, gan iesācējiem, gan tiem, kuri vēlas uzzināt kaut ko jaunu , gan arī tiem, kuri vēlas nostiprināt jau esošās zināšanas.

Praktiskās nodarbības „Iemaņas alpīnismā” notiek kluba „Traverss” kāpšanas zālē.
Grupās 4-8 cilvēki. Nodarbības notiek sestdienās, svētdienās. Katrā blokā ir piecas nodarbības pa piecām stundā katra. Nodarbības sākas , tiklīdz noformēta grupa.

Kā kāpšanā, tā arī apmācībās, svarīgi ievērot galveno didaktikas principu – pakāpeniskumu, pakāpeniski iegūt zināšanas, iemaņas, no „vienkāršā” uz „sarežģīto”. Tādēļ uzstājīgi rekomendējam blokus apgūt secīgi – Basic, Extended un Self Resque. Šāda pieeja Jums ļaus pārliecinoši un ar izpratni apgūt jaunas iemaņas , kā arī veikt drošus kāpienus kalnos.

Ja ir jautājumi par dalību kādā no kursiem, jautājiet O.Mirošņikovam , O Siļinam vai nosūtiet aizpildītu zemāk esošo formu:

 

Vārds, uzvārds(*)
Invalid Input

Tālrunis(*)
Invalid Input

E-pasts(*)
Invalid Input

Kursu saraksts

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Jūsu komentāri
Invalid Input

Ievādiet kodu(*)
Ievādiet kodu
Invalid Input

;

.

. BRIDINA -